Kraamcadeautjes: baby op komst of net geboren?

 

Op zoek naar een kraamcadeautje met een persoonlijk tintje? Hiervoor zijn er heel wat mogelijkheden. Van een mutsje tot een knuffel. Bestel bijvoorbeeld een slab of een beer of stel een pakketje samen. Dit alles geheel naar eigen wens.

De volgende spulletjes hebben we doorgaans altijd op voorraad; spuugdoekjes, slabben, babymustjes, rompertjes, t-shirtjes, bad cape of een badjasje. De prijzen hiervan variëren van € 2,99 tot € 17,50, deze prijzen zijn gebaseerd op het borduren van alleen een naam. 

Voor andere opties, zoals een naam en geboorte datum of een afbeelding, gelden andere prijzen. Geef uw voorkeur aan en wij maken een passende prijs voor u.

Knuffels zijn er ook in diverse kleuren en maten. Deze beginnen met een prijs van € 7,50. Ook voor deze prijs geldt, gebaseerd op het borduren van alleen een naam.

U bent natuurlijk niet verplicht om alles te laten borduren, we verkopen de spullen ook zonder borduuring. Hier wordt dan een X bedrag voor in mindering gebracht op bovengenoemde prijzen.

Heeft u hierover vragen, laat het ons weten.

* Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.