Bedrijfskleding laten borduren?

Bedrijfskleding met daarop uw logo geborduurd geeft een herkenbare en professoinele uitstraling waardoor u en uw medewerkers representatief voor de dag komen!

Uw bedrijkfskleding voorzien van uw bedrijfslogo? Geen probleem! Na het aanlevering van het logo in bijvoorbeeld een JPEG of VECTOR bestand gaan we aan de slag om het logo om te zetten naar borduursteken. Aan de hand van het aantal steken dat het logo bevat en de tijd voor het ontwikkelen van het borduurpatroon wordt met u een prijs afgesproken voor het borduren én de eenmalige ontwikkelingskosten. De gemaakte ontwerpen blijven ons artistiek eigendom.

Soms is het noodzakelijk om concessies te doen m.b.t. de uitvoering van het borduurwerk, zodat uw logo goed uit de verf komt. Wat bedoelen we hiermee?

Niet elk lettertype is mooi als borduurwerk. Ons advies zal in deze zijn om een ander lettertype te hanteren.

Daarnaast komen kleine letters ook niet altijd even mooi "uit de verf". In dit geval zullen we advisreren om de tekst breder te borduren zodat deze duidelijk te lezen is.

Eventuele aanpassingen zullen altijd vooraf met u besproken worden.

Het bewerken van door u aangeleverde kleding gebeurt op eigen risico. Waarom dit? Sommige kledingstukken zijn van een lichte kwaliteit en daar zou het borduurwerk "in kunnen gaan hangen". Dit zou zonde zijn van uw mooie logo.

Wij gebruiken materialen van minstens 180gr/m² voor T-shirts en 210 gr/m² voor polo's.

Een merken overzicht van kleding vind u terug in de gallerij.

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!