Knuffels borduren.

Geef uw knuffel  DE persoonlijke touch! Leuke cadeaus om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Er zijn zoveel kleine en grote knuffels dat het moeilijk wordt om dit allemaal te beschrijven.

Laten we het eens proberen!           

Leuke gestreepte konijntjes met rammelgeluidje verkrijgbaar in 3 kleuren, fuchsia en turqouise kan op het oor een naam worden gedragen. De prijs hiervoor is € 7,50*. 

DE VOORRAAD IS BEPERKT!

De vervanger hiervoor is konijn KAYA in het steel grey en wit en kost € 8,75.

Ook nieuw in het assortiment tutdoek KNUF in de kleuren: blauw, roze en wit. En ze kosten € 9,95.

Ook de zaken kunnen worden gemaakt. De afmeting van deze poppetjes is 23x23 cm. Ze hebben één gekleurd oor en het gezichtje is al voor geborduurd in de kleur van het oor. Ecru doekje leverbaar met oren in de kleuren fuchsia, (appeltjes) groen en turquoise. Het witte doekje is leverbaar met de kleuren antraciet, mint groen en marine blauw. De prijs hiervan € 9,95*.

Het tutpoppetje met hondenkopje is ook in 3 kleuren, blauw, grijs en roze en de afgeleide is 18x20 cm. inclusief dezelfde prijs als voor de poptjes.

Verder kunnen we ook nog de volgende dieren uit voorraad leveren; koe, leeuw of giraf. Dit zijn 30 cm hoog en worden voorzien van een klein t-shirtje geborduurd wordt. Ook uit leverbaar een beer of olifant met een voorraade hoogte van 37 en 45 cm. De prijzen voor deze knuffels variëren tussen de € 13,95* en € 20,95*.

Nieuw in ons assortiment de knuffel Zippie. Hond van Schaap. Door middel van een rits aan de onderkant kan de vulling verwijderd worden. Dit maakt het mogelijk om de buik van de knuffel te borduren. Deze komen op € 20,95*.

Alle bestellingen worden in cellofaan ingepakt.

Bij alle prijzen is het borduren van een naam inbegrepen.

*Bij de productie en het verven worden geen giftige stoffen gebruikt. Raadpleeg voor gebruik en het wassen altijd eerst het was label en de instructies!

*Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Na het lezen van deze pagina nog vragen, bel of mail ons dan. 

 

 

 

Borduurstudio