Knuffels borduren.

Geef uw knuffel DE persoonlijke touch! Leuke cadeaus om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Er zijn zoveel kleine en grote knuffels dat het moeilijk wordt om dit allemaal te beschrijven.

Laten we het eens proberen!           

Leuke gestreepte konijntjes met rammelgeluidje verkrijgbaar in 3 kleuren, fuchsia en turqouise hierbij kan op het oor een naam geborduurd worden. De prijs hiervoor is € 7,50*. LET OP DEZE KLEUREN WORDEN VERVANGEN DOOR 6 NIEUWE KLEUREN. DE VOORRAAD IS BEPERKT!

Ook de zogeheten tutpoppetjes kunnen geborduurd worden. De afmeting van deze poppetjes is 23x23 cm. Ze hebben één gekleurd oor en het gezichtje is al voor geborduurd in de kleur van het oor. Ecru doekje leverbaar met oren in de kleuren fuchsia, (appeltjes) groen en turquoise. Het witte doekje is leverbaar met de kleuren antraciet, mint groen en marine blauw. Mijn prijs € 9,50*.

Het tutpoppetje met hondenkopje is er ook in 3 kleuren, blauw, grijs en roze en de afmeting hiervan is 18x20 cm. Hiervoor geldt dezelfde prijs als voor de poppetjes met de gekleurde oren.

Verder kunnen we ook nog de volgende dieren uit voorraad leveren; koe, leeuw of giraf. Deze zijn 30 cm hoog en worden voorzien van een klein t-shirtje waarop geborduurd wordt. Ook uit voorraad leverbaar een beer of olifant met een respectievelijke hoogte van 37 en 45 cm. De prijzen voor deze knuffels variëren tussen de € 12,95* en € 19,95*.

Nieuw in ons assortiment de knuffel Zippie. Hond of schaap. Door middel van een rits aan de onderkant kan de vulling verwijderd worden. Dit maakt het mogelijk om de buik van de knuffel te borduren. Deze komen op € 19,99*.

Alle bestellingen worden in cellofaan ingepakt.

Bij alle genoemde prijzen is het borduren van een naam inbegrepen.

*Bij de productie en het verven worden geen giftige stoffen gebruikt. Raadpleeg voor gebruik en het wassen altijd eerst het was label en de nadere instructies!

*Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Na het lezen van deze pagina nog vragen, bel of mail ons dan. 

 

 

 

Borduurstudio