Knuffels borduren.

Geef je knuffel  DE persoonlijke touch! Leuke cadeaus om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

Er zijn zoveel kleine en grote knuffels dat het moeilijk wordt om dit allemaal te beschrijven.

Laten we het eens proberen!           

Leuke halve konijntjes met rammelgeluidje verkrijgbaar in 2 kleuren, fuchsia en turkoois kan op het oor een naam worden gedragen. De prijs hiervoor is € 7,50*. 

DE VOORRAAD HIERVAN IS BEPERKT!

De vervanger daarvoor is konijn KAYA in het staalgrijs en wit en kost € 9,75.

Ook nieuw in het assortiment tutdoek KNUF in de kleuren: blauw, roze en wit. En die kost € 10,95.

Ook de tutpoppetjes zijn leuk om te geven. De afmeting van deze poppetjes is 23x23 cm. Ze hebben één onderscheiden oor en het gezichtje is al voorgeborduurd in de kleur van het oor. Ecru doekje leverbaar met oren in de kleuren fuchsia, (appeltjes) groen en turquoise. Het witte doekje is leverbaar met de kleuren antraciet, mintgroen en marine blauw. De prijs € 10,95*.

Het tutpoppetje met hondenkopje is er in 3 kleuren, blauw, grijs en roze en de afmeting is 18x20 cm. Hiervoor geldt dezelfde prijs als de tutpoppetjes.

Verder kunnen we nog de volgende dieren uit voorraad leveren; koe, leeuw van giraf. Dit is 30 cm hoog en kan worden voorzien van een klein t-shirtje. Ook uit voorraad leverbaar een bier en een olifant met een hoogte van 37 en 45 cm. De prijzen voor deze knuffel variëren tussen de € 14,95* en € 21,95*.

Alle bestellingen worden in cellofaan ingepakt.

Bij alle prijzen is het borduren van een naam inbegrepen.

*Bij de productie en het verven worden geen giftige gebruikte stoffen. raadpleging voor gebruik en het wassen altijd eerst het was label en de instructies!

*Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Na het lezen van deze pagina nog vragen, bel of mail ons dan.