Wie zijn wij?

 

Wat 10 jaar geleden begon als een hobby is nu ons werk geworden. Borduren is in onze ogen een positieve "verslaving". Elke opdracht, klein of groot, voor bedrijf of particulier, is een uitdaging op zich. Bij ons geen massaproductie, ondanks de grote aantallen die we kunnen verwerken. Op elk product wordt de te borduren bepaald en vervolgens met zorg onder de loep genomen.

Borduren is tellen, die zijn van het belangrijkste belang om een ​​prijs te kunnen bepalen. Voor bedrijven geldt een starttarief van € 5,50 exclusief 21% BTW. De ontwikkelingskosten voor logo's zijn afhankelijk van de tijd dat we ermee bezig zijn. Deze kunnen variëren tussen de € 20,- en € 50,- exclusief 21% BTW. (Dit is de helft van de ontwikkelingskosten, de andere helft nemen wij voor onze rekening. Dit heeft te maken met de artistieke eigendom van het ontwerpen).

Als bedrijf zelf uw kleding aanleveren? Dat kan, ook dan voorzien wij dit met het door u gewenste logo. Dit geldt echter wel dat dit eigen risico gebeurt.

Voor zijn particulieren zijn er al kraamcadeautjes onder de € 10,00. We zullen proberen om deze binnen 24 uur te leveren. Geborduurd en wel! Dit is wel een beetje afhankelijk van alles wat op voorraad is.

Zelf een product aanleveren? Geen probleem. Ook hier geldt dat dit op eigen risico gebeurt.

Algemene voorwaarden met inschrijfnummer 73672300 zijn ter inzage aanwezig.