Wie zijn we?

 

Wat 10 jaar geleden begon als een hobby is nu ons werk geworden. Borduren is in onze ogen een positieve "verslaving". Iedere opdracht, klein of groot, voor bedrijf of particulier, is een uitdaging op zich. Bij ons geen massaproductie, ondanks de grote aantallen die we kunnen verwerken. Op ieder product wordt nauwkeurig de te borduren plaats bepaald en vervolgens met zorg geborduurd.

Borduren is steken tellen, die zijn van essentieel belang om een prijs te kunnen bepalen. Voor bedrijven geldt een starttarief van € 5,- exclusief 21% B.T.W. De ontwikkelingskosten voor logo's is afhankelijk van de tijd die we ermee bezig zijn. Deze kunnen variëren tussen de € 20,- en € 50,- exclusief 21% B.T.W.

Als bedrijf zelf uw kleding aanleveren? Dat kan, ook dan voorzien wij deze met het door u gewenste logo. Hiervoor geldt echter wel dat dit op eigen risico gebeurt.

Voor particulieren zijn er al kraamcadeautjes vanaf € 5,-. Hierbij willen we ernaar streven om deze binnen 24 uur te leveren. Geborduurd en wel! Dit is wel een beetje afhankelijk of alles op voorraad is.

Zelf een prodcut aanleveren? Geen probleem, dit wordt dan ook vakkundig door ons geborduurd. Ook hier geldt dat dit op eigen risico gebeurt.

Algemene voorwaarden met inschrijfnummer 73672300 zijn ter inzage aanwezig.

 

 

Borduurstudio